¡Gracias Señor!

25 AÑOS

8 de desembre de 1991, era un día gelat, en l’esglesia feia fred, però ací estavem nosaltres, amb molta il.lusió celebrant la teua festa.

Des ‘aquell dia a hui han passat moltes coses: hem trobat feina, l’hem perduda, hem viscut el naiximent del nostres fills i nebots, hem disfrutat de moments maravellosos amb la nostra gent, en plorat i també hem gaudit de felicitat.

Estimada Verge, volem donar-te les gràcies por les experiencies viscudes estos 25 anys, per estar ahí sempre que t’hem necessitat, per ajudar-nos en els moments dificils i arropar-nos quan s’hem sentit perdudes i a soles.

Te donem gràcies Senyor.

fiesta-de-la-inmaculada-s-jaume-moncada-2

50 AÑOS

Te damos gracias Señor porque desde el momento que vivimos la experiencia de la clavaría tu madre nos unió de tal manera que durante estos años hemos continuado con una gran ilusión por vernos y saber unas de otras. Gracias Señor por nuestras familias. Por nuestros padres que nos transmitieron la fe, por nuestros maridos e hijos por su paciencia, y por ayudarnos a vivir esta fiesta y a mantener viva nuestra fe. Te damos gracias Señor

Clavariesas inmaculada 50

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You May Also Like